ESEP, Escola Superior d’Ensenyaments Professionals ha començat a gestionar aquest curs 23-24 l’Escola d’Adults d’Altafulla. Amb aquest acord, activem de nou l’escola d’adults per donar resposta a les necessitats formatives dels veïns d’Altafulla.

Oferim una oferta de formació de qualitat de tots els nivells d’idiomes: anglès, català, italià i francès. Així com classes de perfeccionament de conversa en tots els idiomes, cursos d’alfabetització per a persones estrangeres que necessiten una eina per integrar-se, i cursos d’informàtica. A més, es preveu oferir cursos específics del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per a la millora de competències professionals, contribuint a la inserció laboral i al desenvolupament personal. I com a novetat aquest any farem una aposta per introduir cursos de divulgació i cultura general així com cursos d’història, intel·ligència emocional, o cursos de geologia.

Amb aquest acord, esperem que l’Escola d’Adults sigui un valor important per a tots els veïns d’Altafulla. Us hi esperem!

Enllaç web Escola Adults Altafulla Clic Aquí

Enllaç notícia de l’Ajuntament d’Altafulla Clic Aquí