Cursos 100% subvencionats pel Consorci per a la Formació

Contínua de Catalunya

PLACES LIMITADES

Millora la teva trajectòria professional amb els cursos per a la formació contínua

A qui van adreçats:

Treballadors i treballadores de les empreses. La ràtio de places per al personal de l’administració pública i aturats/des és més baix. No et quedis sense la teva plaça!

 

Procés de matrícula:

1. Descarrega’t el document (Annex 1) del curs corresponent que trobaràs a baix i omple’l.

2. Quan l’hagis omplert l’has d’enviar a juntament amb fotocòpia del DNI/NIF, més una fotocòpia de l’última nòmina (en       cas de treballar per compte aliè), fotocòpia del darrer rebut d’autònom (en cas que siguis autònom) o el document DARDO (si estàs a l’atur).           Aquests documents han de correspondre al mateix mes de l’inici del curs, a un o dos mesos abans. Pots realitzar amb antelació la matrícula       i en el moment que necessitem aquesta documentació t’enviarem un correu de recordatori.

3. Un cop rebem la documentació la comprovarem i et comunicarem si falta alguna dada. En qualsevol cas, tan bon punt estigui tot enllestit et           confirmarem la matrícula.

Recorda que aquests cursos són gratuïts, per tant, no has de realitzar cap pagament.

Si tens qualsevol dubte escriu-nos a i t’ajudarem amb el que necessitis.

TRIA EL CURS QUE VULGUIS FER I DESCARREGA’T EL SEU ANNEX 1 D’INSCRIPCIÓ CORRESPONENT:

    Prevenció de Riscos Laborals (2a edició) | del 20 de novembre al 24 de novembre: de dilluns a divendresDescarregar Annex 1

    Prevenció de Riscos Laborals (3a edició) | de l’11 de desembre al 15 de desembre: de dilluns a divendres  Descarregar Annex 1